Tuesday, 10 January 2012

Apabila ia berlari....

kebiasaannya
diantara 1 hingga 29
dia di tengah-tengah

kadang-kadang
di awal-awalkan

kadang-kadang
di lewat-lewatkan

sekali sekala
lajak ke penghujung

sekali sekala
terkeluar dari penghujung

inilah alam yang tidak terjangka
inilah alam yang memberi kejutan
inilah alam yang mengajar

untuk lebih berhati di masa akan datang
untuk memberi ruang akal berfikir

Sunday, 8 January 2012

Januari 2012

oh.. dah masuk tahun baru... alhamdulillah.. bertambah usia untuk tahun ini...

dah lama juga tidak mengemaskini laman sesawang blog ini...

sambil sambil kemaskini aku dengar lagu alanis morisette :




huh.. sejak tak guna streamyx.... aku mmg dah lama tak dengar lagu lagu kegemarann aku satu tika dulu... harapkan maxis broadband.. sekejap dah habis quota... ni tengah garu kepala... sebab nak bayar maxis... kontrak ikat setahun, baru guna 4 bulan.... urghhhh....

sebenarnya nak guna lagi maxis broadband tu sebab... manalah tahu SANG STREAMYX BUAT HAL KAN... so far area umah aku ni tak de masalah dengan streamyx... clear ok!

maxis broadband tu pulak konon nye nak guna kat handphone je... tapi bila call , call centre maxis.. pulun customer services dorang kata tak boleh.... sebab sim card tu khas untuk guna kat modem dia je... urghhh

aku nak tukar DIGI.. cemana?

tak pe lah.. nnt aku fikirkan...

since dah guna streamyx... lepas ni aku nak rajin rajin update blog... ngeeee