Monday, 30 August 2010

owh tidak sihat...

dalam bilik training ni tak leh nak bukak fb, jadi aku bukak blog aku ni ha...

alkisahnya, aku sakit tekak dah ni, kadang ada batuk kokol. demam tu mungkin tidak, cuma tak sedap badan.

semalam dah rasa bakal tak sihat. tekak rasa pedih sgt. hidung pulak dah semacam je. kerap bersin pun ya.

haziq yang memula kena, dikuti adiknya, kemudian ibu pulak terjangkit.

OWH...

hari ni tekak bebetul perit.

oh... dalam kelas ni, sekarang tgh break sekejap. trainer pasang lagu raya. siti nurhaliza pula tu! aduh lah. favourite tuh!

oh ya ya... mau lepak sekejap....

1 comment: