Wednesday, 22 April 2009

22 April 2009 - Semakan Calon Temuduga MTeST

tertangguh!!! http://lllxillixaxillixalll.blogspot.com/2009/04/semakan-temuduga-kpli-jun-2009.html


jam 10 pagi:

http://apps2.emoe.gov.my/
http://www.moe.gov.my/

Portal ini sedang dalam penyelenggaraan dan dijangka akan kembali dalam masa terdekat. Pihak kami memohon maaf atas sebarang kesulitan. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Pengurus Web di alamat e-mel : webmaster [at] moe.gov.my. Terima kasih atas kesabaran anda. This portal is currently under maintenance and will be online soon. We apologise for any inconvenience. For further information, please contact the Webmaster at e-mail address : webmaster [at] moe.gov.my. Thank you for your patience.



pasti blog aku mencanak lagi tatkala di pukul hari ini... gah.. bahasa....

ye hari ini keputusan ujian mtest lkeluar.. kenapa aku yakin hari ini keluar... dah tertulis kat kalendar KPLI....

jenuh jugak cari... jap jap... lom cari!!!!

link: http://www.moe.gov.my/ atau http://apps2.emoe.gov.my/


page load error.... tgu ....

6 comments:

  1. ya allah... risua nih.. n je lah harapan yang tinggal... kalau dapat ni... dia tak keje pun tak pe lah

    ReplyDelete
  2. =)) sape tak keje, sis? byk cantik..ekekek!

    ReplyDelete
  3. lady nas...

    dia mmg banyak cantik.. cantik kesabaran...

    ReplyDelete
  4. Rezeki tetap ada, jangan risau. Cuma kita perlu berusaha pelbagaikan cara. Salah satunya menulis. Jadikan ia pendapatan sampingan. Tulislah apa saja. Cerita kanak-kanak, novel cinta, tips-tips apa saja... segalanya akan mendatangkan hasil. Insya-Allah.

    ReplyDelete
  5. nak cuba juga... tapi tk boleh duduk dalam bilik ni lelama... panas... tgu masa nak ubah ke ruang tamu... tgu duit nuffnang masuk ni.... he he he

    ReplyDelete